VINPROVNINGVälkommen att boka en vinprovning


Det var med vinprovningar allt började för oss för många år sedan. Efter att själv ha gått på massor av vinprovningar kände Viktor i takt med att hans kunskap växt att han ville börja hålla vinprovningar på sitt eget sätt.

Lättsamt, humoristiskt, entusiasmerande och lärorikt utan att bli stelt eller snobbigt. För att börja med detta startades 2012 Viktors vinprovning som sedan växte vidare till VinTillMat. Vi har tränat i många år på att hålla vinprovningar och känner att vi nu håller just den sortens vinprovningar som vi själva hade velat gå på som deltagare.

Vi håller många olika sorters vinprovningar men det vanligaste temat är mousserande vin och champagne i olika former.

Efter era önskemål styr vi upp en provning som passar just det tillfället när ni skall prova vin.


Exempel på teman för vinprovningar:

-Mousserande vin och champagne. Vilka är de olika sätten man tillverkar mousserande vin på och hur påverkar det smaken. Vilken betydelse har det var druvorna växt?

-Lär dig prova vin. Vi går igenom grunderna inom vinprovning och provar 2 sorter var av mousserande, vitt och rött vin.

-Tour de France. Vi provar viner från Frnakrikes olika vindistrikt

-Exklusiv champagneprovning. Vi provar flera olika sorters champagne och jämför olika druvor, tillverkningsmetoder och lagringstid. Ett måste för den som fått smak för champagne!


Vi håller vinprovning för alla

(som är över 20 år).

  • företag
  • privata sällskap
  • svensexor/möhippor
  • födelsedagsfirare

Vid speciella tillfällen lagar Daniel också mat och vi kan då erbjuda en flerrättersmeny där vi specialanpassat maten att passa vinerna.

Vill du boka en vinprovning?

Ring Viktor på +46 739 80 26 87 eller maila viktor@vintillmat.se och beskriv hur många ni blir, var ni har tänkt att hålla till och hur omfattande provning ni önskar så återkommer vi med offert och allt det praktiska.

unsplash